Nuffnang Ads

Tuesday, April 5, 2011

...... (anu) Dalam Seluar



Ini tiada kena mengena dengan filem ...Dalam Botol yang sedang hangat di tayangkan. Kisahnya bermula dimana semalam tiba- tiba oasis terima wedding invitation di Facebook daripada seorang teman kolej masa study dulu, Aja (bukan nama sebenar). Tak sangka dia sudah nak kawin. Mula lah oasis teringat peristiwa semasa di Pangkor


Event pada Facebook yang di post oleh Aja

Ok balik kepada cerita tu. Masa tu kami buat trip ke Pangkor, lebih kurang 30 orang. Oasis ni jenis yang suka pakai sexy2 kalau kat pantai. Masa main game bola baling dalam air tu, ramai yang tak puas hati sebab asyik oasis yang dapat tangkap bola.

Bila tiba team lawan tu passing bola pada si Aja, oasis sekali lagi berjaya menangkapnya. Si Aja mula bengang. Tiba-tiba...

"Gulppp....aauowwwchh...! "



Yup...anu oasis telah ditarik. Bukan ditarik oleh ketam, penyu atau obor-obor tapi oleh si Aja ni. Perghhh...Macam nak tercabut nyawa dibuatnya. Mungkin dia terlalu geram atau over excited oasis tak sure time tu. Yang pasti insiden tu memang disengajakan. Jadi bahan lawak la kitaorang masa tu.

Apa-apa pun, biarlah semua tu jadi kenangan terindah. Haha. Bukan senang nak merasa perempuan tarik anu kita tau. Kepada Aja (sekali lagi bukan nama sebenar), semoga kau berbahagia dengan suami sampai ke anak cucu. Bila dah kahwin nanti, bolehlah hari-hari kau tarik anu suami kau tu. Kahkahkah..

Bila mengimbau kenangan macam ni, dapat juga melupakan kisah sedih kita.

55 comments:

Oasis said...

sorry juga kalau reader rasa entry ni melampau. Sekadar menghibur hati yang lara.

HiSaM ! ! ! said...

aku tak tau pon cite ni??biler?

Oasis said...

Hisam!:
Ko biar betul tak tau. Hahaha. Ramai je yg gelak time tu. Tapi tak delah dikecohkan sgt.

Raji berkata said...

erkkk perempuan yg tarik ker Oasis?
hahaha

ieyla said...

hahaha...
sengal =D

ieda said...

hahahahahhahahahaha
sungguh2 melampau !!!

ouchhh maluu akak ekekekekekek

ADfeez said...

suka pakai sexy cmne tu? ;P

Cik Bucken said...

tu rezeki tu cik oasis......hahhaa thanx sbb byk komen, ni baru berpeluang nak singgah.sory ambik mase yg lame utk itu..huhu ^^ btw, nice to know u.

mzhany said...

uit uit uit...intai ape tuh;)

YULL said...

wakakak!!!
giler kentang ar!!

bunga said...

biar betik..hahaha..kito bakor ajo..bakor..bakor...ahahaha...

nak bakor sapa kan..haha..

bunga said...

biar betik..hahaha..kito bakor ajo..bakor..bakor...ahahaha...

nak bakor sapa kan..haha..

d'nuraini said...

uuuiissshhh...

Oasis said...

Raji:
Ha a...klu laki yg tarik tak berani nak cerita. haha

Oasis said...

ieyla:
kahkahkah...bkn saya yang sengal kut.

Oasis said...

ieda:
Haha...jangan malu kak..Benda dah berlaku. hehe

Oasis said...

Adfeez:
Short pant jer...tak berani nak pkai underwear.hehe

Oasis said...

Cik Bucken:
tq. Its ok, lagipun mmg saya suka terjah blog org kalau free. hehe

Oasis said...

mzHany:
nyah la hany. tak faham sangat ngan gambar tu. Hehe

Oasis said...

YULL:
Kihkih...segan plak ngan YULL.

Oasis said...

Bunga:
Hah nak bakar? Biar betul. Ni je aset yang tinggal. Haha

Oasis said...

d'runaini:
ahakss....mangsa keadaan.

fyna said...

eerkk..

NICK IRFAN said...

ko x tarik dia pnya balik ke? hahahahhaa (kurang ajo plak aku pnya komen ni)

Awan Biru said...

Gulp... alamak!!!
Geram punya pasal, anu kena tarik.

ratusiput said...

ahahaha...takpe akak open minded punye.no hal.agak2 kalau se kawin nampak oasis and tetibe teringat camne reaksi muke dia se tu ek.takpe yg pntg jgn sampai laki dia tau.ehehe...

nabilah_2908 said...

auch..!!!! berani betul Aja tu... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE JOURNEY - DILLA ADY

Oasis said...

Fyna:
Hehe..nape erk?

Oasis said...

Nick:
Haha. X kan la aku nak tarik yg dia punya. Mau aku kena kejar ngan parang.

Oasis said...

Awan Biru:
Sebab tu lah dalam sukan memang lelaki dan wanita diasingkan. Betul tak?

Oasis said...

Ratusiput:
Harap2 lah dia tak ingt semua tu masa atas pelamin. Mau tak robohnya nanti kn gelak. Haha.

Suami dia tak kisah kut. Tu citer lama. Hee

Oasis said...

Nabilah:
Haha. Dia jenis sengal sket. Semua yg pg trip pun jenis sengal2 jugak. Sbb tu lah kecoh je spjng program tu.

♕ Mr.IX ♂ said...

oasis terlalu menggoda tu yg kena tarik.

marina anakcikbob said...

mak aiii.. seronok la ek ada pompuan tarik anu.. gatal!

Shamsuddin Amin said...

adoi...
terkuning seketika...^^

Oasis said...

Mr Ix:
Alamak sebab tu ke? Hehe. Mungkin la kut. Atau geram sebab x dpt bola tu. Dpt 'bola' lain jadilah kan. Kahkah

Oasis said...

marinaanakcikbob:
Suke la sket2. Tapi kesian tau. Nsb baik tak effect ape2.

Oasis said...

Shamsuddin:
Hari tu blue skrg kuning plak kan. Aduhhh. Sorry la bro.

Encik Suami said...

seronoknye klu dpt g pantai.
mmg dh lama tak g mendi kat pantai.lagi seronok klu g ngn kwn2

jemput terjah new entry


1) --> Hoorey2x..Saya MENANG <--

2) --> Ceritera Kursus <--

rATu kEBaYA said...

hahaha... klakarlah...

angloko said...

Blogwalking kat sini.. terbaca N3 ni.. lucu.. Si Aja tu silap tangkap 'bola' kot.. kekeke...

tia said...

aiyok ? gyler lahh! igt aja tu lelaki, sekali pmpn! kah3~

aleen aiden said...

mak aih,ngerinye!ha3.adess...bley plak mcm 2 ye.

Oasis said...

En suami:
Yup mmg sronok bila ngan kawan2. Skrg ssh nk rs smua tu lagi. Tambah2 lagi bila masing2 dh ada kerjaya dan family.

Oasis said...

Ratu kebaya:
Klakar eyh? Hehe. Ingatkan nk ckp geli td..

Oasis said...

Angloko:
Terima kasih sudi blogwalking di sini. Selamat berkenalan. Hurm...salah bola la tu..haha

Oasis said...

Tia: kalau aja tu laki, maybe x cerita kat sini kut. Hehe

Oasis said...

Aleen aideen:
Kisah ngeri untuk bulan ni. Hehe. Tapi x pe, semua ok dan terkawal.

Anonymous said...

I'd like to find out more? I'd care to find out more details.



Feel free to visit my рage - skin lightening for african americans

ninest123 said...

ninest123 16.01
nike free, air max, louboutin, longchamp, air max, sac burberry, nike roshe run pas cher, michael kors uk, nike roshe, coach purses, replica handbags, longchamp, north face, abercrombie and fitch, vanessa bruno, sac guess, ralph lauren, true religion outlet, nike air max, north face, true religion jeans, air jordan, mulberry, air max pas cher, oakley pas cher, vans pas cher, nike trainers, new balance pas cher, michael kors, nike air force, nike tn, ray ban pas cher, sac longchamp pas cher, nike blazer, michael kors pas cher, timberland, nike huaraches, hollister, hogan outlet, polo ralph lauren, polo lacoste, coach outlet store online, ray ban sunglasses, sac hermes, hollister, lululemon outlet online, nike free pas cher, true religion jeans, true religion outlet, converse pas cher, michael kors outlet

ninest123 said...

oakley sunglasses cheap, burberry outlet, nike shoes, oakley sunglasses, prada handbags, air max, ugg outlet, louboutin, tiffany and co, ray ban sunglasses, longchamp outlet, replica watches, tiffany and co, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton handbags, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet stores, michael kors outlet, ugg boots clearance, ray ban sunglasses, michael kors outlet, uggs outlet, louboutin shoes, christian louboutin, air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren, michael kors outlet online sale, tory burch outlet, oakley sunglasses, louis vuitton, cheap uggs, prada outlet, nike free, longchamp handbags, michael kors outlet, rolex watches, chanel handbags, uggs, ray ban sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, jordan shoes, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp handbags, cheap oakley sunglasses

ninest123 said...

air max, iphone 6 plus cases, asics running shoes, ipad cases, vans, lululemon outlet, jimmy choo outlet, herve leger, beats by dre, insanity workout, north face outlet, oakley, instyler, air max, s6 case, ray ban, birkin bag, timberland boots, valentino shoes, soccer shoes, vans shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, nfl jerseys, north face jackets, baseball bats, wedding dresses, soccer jerseys, reebok outlet, ralph lauren, gucci, iphone 6s cases, mcm handbags, abercrombie, chi flat iron, iphone 5s cases, babyliss pro, mac cosmetics, celine handbags, hollister clothing store, converse, p90x, mont blanc, nike roshe run, new balance shoes, iphone 6s plus cases, abercrombie and fitch, iphone cases, ferragamo shoes, iphone 6 cases, louboutin, ghd

ninest123 said...

supra shoes, moncler, barbour, ugg, sac louis vuitton, moncler, converse shoes, canada goose, swarovski, wedding dresses, toms shoes, juicy couture, pandora charms, marc jacobs, juicy couture outlet, canada goose, louis vuitton uk, louis vuitton, thomas sabo, canada goose, karen millen, moncler, ugg boots, ugg, moncler, ugg pas cher, ugg, canada goose jackets, louis vuitton, pandora charms, barbour, moncler, sac louis vuitton, coach outlet store online, canada goose outlet, moncler, swarovski crystal, hollister, montre homme, sac lancel, moncler outlet, canada goose uk, rolex watches, moncler, pandora jewelry, doke gabbana, links of london, canada goose, pandora jewelry, canada goose
ninest123 16.01

Xiaozhengm 520 said...

coach factory outlet
polo ralph lauren
supra sneakers
cheap oakley sunglasses
fitflops sale clearance
cheap oakley sunglasses
oakley vault
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti sandals
true religion
lebron james shoes
ed hardy clothing
tods outlet
rolex watches
ray bans
longchamp outlet
louis vuitton outlet
adidas originals
gucci handbags
michael kors outlet
nike nfl jerseys
hollister clothing
kate spade
lebron 12
michael kors handbags
michael kors outlet
pandora jewelry
louis vuitton handbags
nike air force 1
nike running shoes
rolex watches outlet
louis vuitton outlet
adidas shoes
michael kors handbags
coach outlet store online
michael kors bags
louis vuitton outlet stores
gucci outlet
hollister outlet
ray ban outlet
2016.5.31haunqgin

Blogger said...

Are you looking for free Facebook Followers?
Did you know you can get these AUTOMATICALLY & TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?