Nuffnang Ads

Thursday, April 7, 2011

Amoi TM Belanja Kami Makan

Lupa oasis nak publish pasal entry ni. Dah hampir seminggu simpan, peram. Hehe Pada suatu malam ketika oasis dan housemate makan-makan di restoran mamak, datanglah seorang amoi.

"Hello, sorry mengganggu. Boleh tak kalau saya belanja kamu makan malam ni?"

Mana boleh tak terperanjat if tiba-tiba ada orang yang tak dikenali nak belanja kita makan kan.

"Hari ini TM sponsor RM5 kepada semua pengunjung yang menonton perlawanan bola. So, tak perlu risau. Kamu tak perlu bayar apa-apa. Hanya jawab soalan simple sahaja"

Lagi lah terkejut. Sebabnya oasis dan housemate tak pandang langsung pun skrin kat depan tu. Orang lain kecoh bertepuk bersorak tengok bola tapi kami hanya fokus pada makanan kat depan mata. Sebab masing-masing bukan peminat tegar bola sepak. Haha 

Ni lah dia soalan kaji selidik dia. tak susah sangat tapi bila soalan pasal bola tu kami terus blur. nasib baik amoi tu kasi jawapan dari pelanggan lain untuk ditiru.


Faizal (salah seorang dari housemate oasis) ni pun sedang berusaha jawab borang tu.


Ni lah amoi TM tu. Dia kata jgn post kat FB. Kalau kat blog boleh...


Voucher bernilai RM5 seorang kami terima. Ngam-ngam harga mee goreng dan Teh Ais.


Itu sahaja oasis nak kongsi kepada readers semua. Ok selamat bercuti. Oasis baru balik dari out station, sorry kalau lama tak blogwalking.


39 comments:

ADfeez said...

gambr oasis pulak mana? :P

marina anakcikbob said...

ooo... dia xnak kecoh2 la mende ni.. kalo x, match lain ramai ler yang berpusu2 datang..

Zue AnnaLeeya said...

okla tuh org nak blanjer kan... rzki tuh... hehehe...

Oasis said...

Adfeez:
Oasis sibuk capture gambar...tu yg ✘ msk tu. Adushh, kecewa.

Oasis said...

Marina:
Dia mmg pilih meja tertentu je kut masa tu. Tapi kat tangan drg, tebal giler ngan kupon tu.

afiqazizan said...

bez la bro dpt makan free..haha.

Oasis said...

Zue:
Ha a Zue. Rezeki namanye kan. Tak kan nak tolak. Lagpun mmg langkah kanan kan..

Oasis said...

Afiqazizan:
Nasib je bro. Orang memberi kita menerima. Hehe

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

itulah namanya rezeki... :)

ratusiput said...

em baru nk tgk tuan tanah.takde lak... :) slamat berhujung minggu jugak oasis..

YULL said...

best tuh dpt makan free...
hehehe

NICK IRFAN said...

wah! jeles aku rm5 tu!

Anati Soki said...

nih org oenggey murah rezki!! dpt mkn free!!! tm!! nk jugak makan free!!! hhehehe

Oasis said...

MDT:
Rezeki tak diduga2..

Oasis said...

Ratusiput:
Tuan tanah pemalu orangnya..

Oasis said...

YULL:
Best...rugi tak joint kitaorg tau..

Oasis said...

Nick:
Rm5 je pun nick. Haissh itu pun nk jeles?

Oasis said...

Anati:
Alhamdulillah..rezeki Tuhan bagi. Hehe

mzhany said...

huhu rezeki kan wadi

Shamsuddin Amin said...

betuahnyer...
ak pon nk juga wei...^^

NICK IRFAN said...

jeles la aku ni jgn jangan kata rm5 rm50sen pun xpnh org x dikenali belanja

mr.syazwan said...

wahhh mcm tu pulak ye..

kreatif TM..

bunga said...

jeles k..nak gak..dah la setakat isi tu jer..ini tak adilll(gaya citer 3 abdul)..haha..

TK said...

Ingat kan you kena sumpah lagi..sbb ada org pompuan belanja lagi..
Akak pun tak berapa minat bola tapi las week first time tgok bola live tapi pasukan yg akak sokong 'Red Warrior' kalah! Tobat taknak tengok lagi.

Shamsuddin Amin said...

opssss...
lupe nak ucap
epy befday....^^
smile n epy always... hehe

Oasis said...

Hany:
tu lah...rezeki. hehe

Oasis said...

Shamsuddin:
RM5 je bro..

Oasis said...

Nick:
hahaha...kebetulan je ni.

Oasis said...

syazwan:
mcm2 cara nak promosi produk sekarang ni...

Oasis said...

bunga:
adehhh...tak adil plak katanye. haha

Oasis said...

TK:
Mulanya ingat cam tu gak. Tapi bila dipikr2 balik, tak kut. Sebab bkn srg2...ngan housemate skali. hehe

Oasis said...

shamsuddin:
Tq bro.

♕ Mr.IX ♂ said...

alhamdulillah..rezeki....

Oasis said...

Mr. Ix:
alhamdulillah

Anonymous said...

ӏ'm not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this information for my mission.

Here is my web page skin lightening surgery

ninest123 said...

ninest123 16.01
nike free, air max, louboutin, longchamp, air max, sac burberry, nike roshe run pas cher, michael kors uk, nike roshe, coach purses, replica handbags, longchamp, north face, abercrombie and fitch, vanessa bruno, sac guess, ralph lauren, true religion outlet, nike air max, north face, true religion jeans, air jordan, mulberry, air max pas cher, oakley pas cher, vans pas cher, nike trainers, new balance pas cher, michael kors, nike air force, nike tn, ray ban pas cher, sac longchamp pas cher, nike blazer, michael kors pas cher, timberland, nike huaraches, hollister, hogan outlet, polo ralph lauren, polo lacoste, coach outlet store online, ray ban sunglasses, sac hermes, hollister, lululemon outlet online, nike free pas cher, true religion jeans, true religion outlet, converse pas cher, michael kors outlet

ninest123 said...

oakley sunglasses cheap, burberry outlet, nike shoes, oakley sunglasses, prada handbags, air max, ugg outlet, louboutin, tiffany and co, ray ban sunglasses, longchamp outlet, replica watches, tiffany and co, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton handbags, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet stores, michael kors outlet, ugg boots clearance, ray ban sunglasses, michael kors outlet, uggs outlet, louboutin shoes, christian louboutin, air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren, michael kors outlet online sale, tory burch outlet, oakley sunglasses, louis vuitton, cheap uggs, prada outlet, nike free, longchamp handbags, michael kors outlet, rolex watches, chanel handbags, uggs, ray ban sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, jordan shoes, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp handbags, cheap oakley sunglasses

ninest123 said...

air max, iphone 6 plus cases, asics running shoes, ipad cases, vans, lululemon outlet, jimmy choo outlet, herve leger, beats by dre, insanity workout, north face outlet, oakley, instyler, air max, s6 case, ray ban, birkin bag, timberland boots, valentino shoes, soccer shoes, vans shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, nfl jerseys, north face jackets, baseball bats, wedding dresses, soccer jerseys, reebok outlet, ralph lauren, gucci, iphone 6s cases, mcm handbags, abercrombie, chi flat iron, iphone 5s cases, babyliss pro, mac cosmetics, celine handbags, hollister clothing store, converse, p90x, mont blanc, nike roshe run, new balance shoes, iphone 6s plus cases, abercrombie and fitch, iphone cases, ferragamo shoes, iphone 6 cases, louboutin, ghd

ninest123 said...

supra shoes, moncler, barbour, ugg, sac louis vuitton, moncler, converse shoes, canada goose, swarovski, wedding dresses, toms shoes, juicy couture, pandora charms, marc jacobs, juicy couture outlet, canada goose, louis vuitton uk, louis vuitton, thomas sabo, canada goose, karen millen, moncler, ugg boots, ugg, moncler, ugg pas cher, ugg, canada goose jackets, louis vuitton, pandora charms, barbour, moncler, sac louis vuitton, coach outlet store online, canada goose outlet, moncler, swarovski crystal, hollister, montre homme, sac lancel, moncler outlet, canada goose uk, rolex watches, moncler, pandora jewelry, doke gabbana, links of london, canada goose, pandora jewelry, canada goose
ninest123 16.01