Nuffnang Ads

Sunday, December 28, 2008

X nak lagi mkn PizzaHutt

Kisah ni dah lama, tapi saje nak ungkit balik. Tu pun bila salah sorang dari kawan aku ajak dinner kat PizzaHut. Terus teringat balik peritiwa yang agak jelik bagiku.

Dua bulan lepas tak silap aku. Masa tu bestday housemate aku, Peterz. Beriya2 dia ajak nak makan PizzaHut. So tak nak kecewakan dia, aku setuju. Lagipun dah berapa hari tak kuar ngan housemate sdiri.

Mines kami pilih sbgi lokasi utk celebrate. Lgipun tak jauh dari rumah. Klu jln kaki pun tak sampai 10 minit. Tapi restoren PizzaHut kat sini mmg choi. Sangat mendukacitakan. Layanan dari staff dia sgt teruk. Servis lambat cam kura-kura kena flu. Dah ler semua menu habis. Terpaksalah si Bernard and Peterz memendam rasa sebab tak dapat makan Spaghetti Meat Sauce. Alasan dorang microwave rosak!!. Kahkahkah, terus kitaorg gelak. Nak jer gi terjah kitchen dia, ambik gmbr microwave yg didakwa rosak tu then upload kat blog.
*****
*****
Cashier yang kuang ajar (perempuan). Bz sgt la tu kononnya. Gaya pun cam baru kenal komputer jer


Hah... Ni dia. Suka bergambar rupanya minah nie. Bwat kerja malas.


Birthday Boy yang tak hepy


Nampak gayanya, tu la kali terakhir aku makan PizzaHut. Dah serik. Tak nak lagi.

12 comments:

ab geldofg said...

sabor ye....Birthday Boy

eedany said...

nasib baik pizza kat KK OK.

cian birthday boy... tak per next time balas dendam k.

:)

Anggerik Hutan said...

hahaha wadi aku rase minah tu bajet korang minat nak tangkap gambar dia..sbb tu posing abis..hehehe
pukul brape korang gi yang byk menu dah abis ni???pelik

Oasis said...

ab geldofg...
Sib baek bkn bday sdiri. Huhu

eedany...
Tu la, ingat nk bls dendam gak. Tgk la cam ne nanti

Anggerik Hutan...
Baru kul 8.30 mlm mase tu. Cam tak caye kan...Pasal minah tu, tak nak la aku komen lbey2. Sian gak kat dia sbenarnya. Maybe dia stress masa tu kut. Keja byk sgt

orangorang said...

kesiannya peterz tu...
lain kali baik beli kek yang sedap2 dan celebrate kat rumah.pasti lagi meriah

mohd firdaus said...

aah wei
ko sabar je la wei
aku pun dh byk kali p
same aje
mmg cm gitu
lambat la ranking first sekali lam piza hut tu
huhuhu
kalo kt putrajaya lg le
customer service hampeh mcm kimak
dh le mahal makan

Oasis said...

kesian org yg tak bersalah...

eedany said...

Selamat Tahun Baru 2009.

Goodbye 2008... Welcome 2009.

:)

Pengir@n Kudos said...

herm.. memang wadi.. aku pun pernah kene.. yang jat jusco balakong oun sama.. hati2 ...

Oasis said...

ok trima ksh..aku akan lbh berhati-hati. Kali ni dia mesti ltk racun plak kat pizza tu. Aku dah agak da...

hanybunny said...

ummm...

Pizza hany xminat sgt,tp hany pernah kena camni kt Kenny...mmg hangin satu badan ler, coz time tuh hany lapo tahap dewa...

xyah cite bykla, ade ke dia nye staff yg nak amek order xde pen...pinjam pen kitorg nih, customer...adeiii mmmg sengal laa...

sejak kes tuh, xpergi lg kenny, hany suke kenny nye eskrimt uh...

Oasis said...

Pelik la dorang ni kan...tapi muffin kat Kenny tu best la