Nuffnang Ads

Saturday, December 13, 2008

Wayang Lagi

Sekali lagi tgk wayang. Housemate yg ajak. X nak kecewakan drg, aku ikut jer la. The Day The Earth Stood Still....tentang Klaatu, makhluk asing yang muncul dibumi untuk mentadbir semula bumi daripada kemusnahan yang diakibatkan oleh manusia. Ceritanya ok cuma sayang kerana tiada langsung adegan romantis antara Keanu Reeves dan Kathy Bates. Hanya sains, fiksyen dan kemanusiaan...

Kami antara org yang terawal menonton wayang ni. Mula2 tgk poster ingatkan kisah tentang bencana alam


Bersama tiket wayang yang dibeli. Xder ni xleh masuk


Bergambar di candy bar


Bern sempat senyum sambil menanti pop corn


Bekalan sepanjang tayangan nanti


Lama lg nak menunggu
iiii

Aku, Peterz dan Bern (ikut lawan jam)
iiiiii
iii
Tertarik ngan iklan di dinding sms kluar dari panggung
iii
iiii

Jgn salah sangka. Ini bukan mangsa perogol bersiri td. Ini Bern, confident dengan boot nyer...


19 comments:

hanybunny said...

Besh ke citer nih?
Hany nak tgk Transpoter3, tp last week g, xde kt alamanda...layan Los dan Faun jer...huhuhu...

chantek boot bern...pinjam sat bley? ;)

Oasis said...

Blh tahan la citer nie...x nyesal kalo tgk..

Nanti bgtau kat bern pasal boot tu

~cik manis~ said...

erm,nk try gak la citer ni.
:D

Oasis said...

hai cik manis...salam pkenalan. Tgk la citer ni

Anonymous said...

Awas musang berbulu ayam, peminta sedekah yang menipu orang awam di Bkt Bintang.. http://jamilkucingpondan.blogspot.com .. dulu reformis skrg pengemis

artsoul said...

thanks 4 the info,if ade member bile la p tngk...apa barang tngk sorang2 kan...

hanis said...

hehe~
vogue (tiru ala2 cara datok CT cakap)

hafiz said...

len kali kite tgw wayang skali!

Pengir@n Kudos said...

oo.. ni jeles ni.. nak tgk gak la.. wah berz nyer boot... gempaq...

pemikir lapuk said...

kena g tgk ni

Anggerik Hutan said...

erm ari tu waktu tgk wayang ade gak nmpak poster citer ni..tapi mcm tak menarik hati jer..nak tgk 'twilight'..hehehe..wadi ko tau kat sini lambat gile satu2 citer tu nak msk sbb die ade kuota..madagascar pun thn dpn baru msk wayang sini...

Oasis said...

jom la tgk ramai2 citer nie...sy sggp tgk utk kali ke2

artsoul..
kdg2 suka gak tgk wayang sorang2

hanis...
yesz...vogue

hafiz..
jom

anggerik hutan...
siannye zai..

hafiz said...

teater tu mengisahkan tentang mereka yang ditahan tanpa bicara. ISA.

eedany said...

best tak cerita ni? Brapa star u kasih?

Boots tu memang chantek... apasal u ambik gambar belakang? Kalau depan lagi cun tawww! Hehe...

p/s : TQ komen blog ai. Ai add u k.

:)

Oasis said...

eadany...

i kasi citer ni 4 bintang. Cuma ending dia tak brapa best sbb klaatu tu tak say good bye pun kat Dr. tu.

gmbr dpn ssh nk ambik, dia tak kasi nti

mohd firdaus said...

so so je la citer nye
biase2 aje
tk la best mane
citer utk documantery kena kt manusia2 yg rakus merosakan alam sekitar
tu je
Klaatu like a messenger from God la..
dunia nk kiamat mcm malaikat meniup sangka kala tu
cm tu lah agknye bayangan director die

Oasis said...

tapi kecanggihan teknologi dlm citer ni mmg tak leh nak dipertikaikan la....agak sempurna

mohd firdaus said...

ok la wadi
tp kecanggihan nye itu beyond the expextation
die nye robot tu guard die tu knnnye la
nape nk bntuk manusia
hewhehehe

Oasis said...

simbolik kut...
Kesimpulannya makhluk asing ni mmg sengaja menyerupai manusia. Maybe takut manusia takut klu berupa benda lain. Atau kos tinggi kut utuk cari make up artis...hehe