Nuffnang Ads

Saturday, October 11, 2008

Pernah x Rasa Penat?

Kadang-kadang korang rasa penat x bila nak jawab soalan yang sama? Apa yg kita suka, apa yg kita x suka….Klu 10 org yang tanya maka terpaksalah kita jawab untuk kali yang ke 10. Tapi bila pk2 blk, kita ni bkn artis - skali buat sidang media, satu dunia da tau. Tapi x pe, kat sini aku bgitau serba sdkt pasal aku (utk kategori mkn shaja) Klu ada yg cuba tanya aku suh jer dia bk blog aku. ok x?


  • Tak mkn ikan - tlg la jgn pelawa. Bkn jual mahal tapi x suka. Aku dah cuba try tapi muntah. Huhuu
  • Tak mkn nasi goreng kampung (sbb ada ikan bilis)
  • Tak mkn semua jenis laksa
  • Tak mkn kambing
  • Tak suka ayam drumstick
  • Tak suka ayam spicy (KFC)
  • Tak suka timun jeruk (yg ada kat double c. burger)
  • Tak minum soya, susu, air tebu, air jagung, asam boi
  • Tak suka 100plus, Eno, Coke (kecuali vanila coke)
  • Jarang minum air panas kecuali coklat panas & teh perasa strawberry
  • Tak minum air suam
  • Tak suka air yang tak sejuk @ kurang sejuk
  • Tak merokok (dan x suka sgt ngan org yg hsp rokok)
  • Tak mkn kue tiaw yang ada taugeh
  • Tak suka totamo (termasuklah sos)
  • Tak mkn sushi
  • Tak suka betik masak (x tahan bau)
  • Tak suka rambutan masak (melekit)
  • Tak suka mangga yang manis
  • Tak suka tempe (sgt tak suka)
  • Tak suka sos cili bercampur ngan nasi @ timun
  • Tak mkn petai, jering
  • Tak mkn lontong
  • Tak suka sgt mee kari
  • Tak mkn maggi perasa ayam, asam laksa n tom yam (kecuali kari)
  • Tak suka sugus (loya)
  • Tak suka cencaluk (busuk sgt)
  • Tak suka ubi sengkuang, bendi & ulam raja
  • Tak mkn bubur durian & bubur pisang
  • Tak mkn tempoyak
  • Tak mkn dodol perasa durian
  • Tak suka apple pie
  • Tak suka pisang goreng yang tak dibelah dua
  • Tak mkn pisang goreng yang dah sejuk

Pada kwn2 yg dah lama kenal aku, thanks sbb sudi memahami. Biarlah org nk ckp aku pelik…


1 comment:

Awan Biru said...

Hampir sama ja ngan Awan tapi Awan sangat suka makan tomato ngan tempe.