Nuffnang Ads

Tuesday, June 9, 2009

Putrajaya Wetland Cycling Treasure Hunt

Last entry aku ada janji ngan korang semua untuk uploadkan gambar event hari tu kan. So ni la dia gambar2 untuk program Putrajaya Wetland Cycling Treasure Hunt tu. Rata-rata peserta yang joint mmg sporting giler walaupun drg terdiri daripada pelbagai peringkat umur.


Ni basikal-basikal yang digunakan untuk program ni


Pemakaian peralatan keselamatan (kitaorang mmg utamakan keselamatan)


Senaman Chicken Dance, trademark Taman Wetland


Pelepasan peserta Putrajaya Wetland Cycling Treasure Hunt


Ni kumpulan Dara Pingitan, tetap pose walau penat


Check point yang mengkehendaki peserta melakukan ujian balancing


Antara soalan yang disediakan pada Check Point


Check Point bonus yang membolehkan peserta mengumpul duit untuk mendapatkan point. Kat sini peserta perlu menggunakan sumpit untuk mendapatkan duit.


Peserta mula pening dan kelam kabut untuk menyelesaikan tugasan


Tugasan ni yang betul2 memerlukan kerjasama dari setipa ahli


Antara kumpulan paling awal yang sampai ke penamat


Ni lah dia pemenang untuk Putrajaya Wetland Cycling Treasure Hunt. Jgn sangka geng2 veteran xblh menang yer. Umur 55 tahun tapi steady lagi.


Bergambar kenangan


Contoh sijil penyertaan untuk peserta. Lawa tak? Boleh la....


Next entry aku uploadkan gambar-gambar utk event Photography Camp nanti. Byk sangat benda yang nak dimasukkan tapi masa jer yg tak cukup.

5 comments:

John Iverson said...

Basikal disediakan ke? Sori bro x join... team effort ke?

joegrimjow said...

best la klu ley join
budak2 pon ok!

orangorang said...

memang sangat menarik.lain kali harap wadi boleh inform awal mengenai xtvt ni. next year kalau ada event yg mcm ni, orangorang sangat berminat utk turut serta jika berpeluang.

Oasis said...

John...
Mmg kami sediakan tapi terhad la. Peserta boleh bawak basikal sendiri ikut keselesaan.

joegrimjow...
Mmg best sbb budak2nye mmg sempoi.

orangorang...
Next time kitaorg buat integrated treasure hunt. Explore semua taman di putrajaya dengan menggunakan bas, basikal, kayak dan berjalan kaki. Tunggu yer.

Anonymous said...

I gоt this web page from my pal who infоrmeԁ
me about thiѕ web site and noω this time I аm νiѕiting thiѕ ωeb page аnd
гeaԁіng very informatiνe content at thіs place.


Review my web-ѕіte: natural skin lightening