Nuffnang Ads

Wednesday, March 4, 2009

Nak Jimat Punya Pasal

Bulan Februari ni ramai plak kawan2 aku yg sambut birthday. Kpd sesiapa yg menyelongkar blog aku time ni & kebetulan hari ni hr jadi dia, aku nak ucapkan Happy Birthday. Semoga tahun ni byk benda2 yang baik2 berlaku.
***
After balik kerja hari tu, aku singgah kat la Alamanda, Putrajaya untuk beli hadiah hari jadi utk kawan2 offc. X nak parking kat dalam shopping complex tu, aku parking jer kat tepi jalan. Lagipun, jimat duit sket kan. Dek kerana kesuntukan masa, ni je la yang sempat dan mampu aku belikan untuk dorang...
***

Teddy Bear ni untuk Jaja


Yang ni lak untuk Kak Ninie


Untuk Nizam


Dan yang ni untuk aku sendiri - DVD citer Melayu & Hindustan (Aishwarya Rai punya pasal)
***

Keluar dari Alamanda, dada berdegup kencang. macam ada something kat cermin depan kereta aku. Hmm...dah agak dah. Aku dapat saman trafik atas kesalahan parking...
***

Surat saman
***

13 comments:

Bernard's tHe FreE tHinkeR said...

kenapa nizam tak dihadiahkan teddy bear jugak.....

hanybunny said...

hany nye 16.may tau

hikhikhik, xmalu...

- e n i g m a - said...

sy nye 18 july k!!

Oasis said...

Bernd...
Dia kan laki. Tak ramai laki yg minat bear. Btul tak?

Hanybunny...
Ok2, lambt lagi tue

enigma...
Masa tu semua kedai ttp kut. So takde hadiah. Heheh. Jahat tak?

John Iverson said...

Masa dga bro parking kt luar je, dh bole agak dh yg bro akn dpt 'surat cinta'... hahaha x sangka plak betul... sbb sy pn kena 2 kali... suma skali rm200... geram gile... masa tu kt kbs... nk jpa org kt sana sbb nk buat projek water rafting... x bayar pn lagi... hahaha.... ur such a nice person sbb ingat kt kwn2... tahniah!!

Bernard's tHe FreE tHinkeR said...

mana ko tau dia tak suka bear....mana tau kan..kot kot kat umah dia penuh bear...opsss

Pengir@n Kudos said...

hehehe.. 16 11 k...aku nak ste penjagaan muka loreal.. boleyh!

Oasis said...

John...
i pun tak tau lagi jumlah saman tu berapa. Cuba check pakai SMS tapi dia ckp masih blum ada dlam rekord lagi. Nk bwat water rafting kat Putrajaya pun ok....

Pengir@an Kudos...
Ala...Loreal ok jer. Klu Lab Series tu berat sket la

Mohd Firdaus said...

aku nye lak?
hehehehe
aku nye tmbh 2 hari je dgn tarikh kot tulis blog ni
hehehe

Oasis said...

Fir...
Jgn risau, nanti aku bagi. Heh

Anggerik Hutan said...

wadi dari nak berjimat sudahnya ko kena bayar lebih...huhuhu...nasibla badan

Wawa said...

Weit...nak gak nak gak. Nak gak teddy bear tuh. Huhuhu

Hahaha..ni mesti kes park kat tepi jalan depan Klinik Medivron to kan kan kan???

Biasa ar kalau tepat tu. Kita pun dah penah kene. Sib bik lebuh 30 ringgit je.

Nway...suke baca post2 u nih.

Keep it up.

Oasis said...

Anggerik hutan...
Itulah sudahnya..xder rezeki kut. Lagipun dah mmg tugas drg

Wawa...
Tapi sib baek RM30. Klu RM300, mau nyesal x sudah