Nuffnang Ads

Sunday, March 22, 2009

Sexy Boys@UluYam

Kat tempat aku kerja ni susah btul klu nak cuti ramai2 sbb kat sini tak de istilah hari minggu. Biasanya hari minggu kami mmg terpaksa kena kerja. Tapi beberapa hari lepas kebetulan plak semua staff lelaki kat sini cuti. Apa lagi sebahagian daripada kami merancang untuk mandi manda di Ulu Yam. Lagipun cuaca panas je akhir2 ni kan.

***
Ni senarai barang2 keperluan untuk camping. Klu tulisan buruk cam ni, maknanya bukan tulisan aku.


Kereta aku jadi mangsa pengangkutan kali ni. Dah bersemak but kereta aku. Nasib baik pergi berempat jer. Heh.


Berenti sarapan dulu kat Gombak, kemudian kitaorang gerak ke Giant berhampiran utk beli barang bbq


After kluar dari Giant. Bila lelaki yang kluar beli barang dapur, cam ni la jadinya


Sampai jer, trus ngan aktiviti masak2.


Ni aktiviti sampingan kitaorang. Banyak jugak album lagu yg dinyanyikan. Maklumlah rata2nya hebat main gitar.


Ngah berkira2 nak terjun. Air takde la sejuk sangat tapi time ni tiba2 jer aku dapat selesema kejap.


Jejaka2 maskulin dari Putrajaya. Haha


Tiba-tiba ada kepala muncul kat tepi tu...


Gambar yang ni aku betul2 tak faham. Blh saper2 tolong jelaskan?


Gambar ni agak menarik sket. Tapi bukan gmbr kitaorang. Perasan tak mcm 3 orang pompuan yang sedang memilih pasangan. Padahal dorang ni saling tak mengenali.


Masa perjalanan nak balik, aku sempat capture gmbr orang asli sedang naik motor. Sbb tu la pic ni agak kabur sket. Tapi coloufull kan..


Situasi ni mmg biasa kat Ulu . Di lereng2 bukit ni mmg ramai org yg dtg untuk mendapatkan air bukit. Mengikut akak yang ada dlm gambar ni, air bukit ni rasa manis & blh sembuhkan penyakit.


Banyak kereta yang 'tersadai' kat tepi jalan untuk dapatkan air bukit ni.


Bergambar kenangan


Selamat tinggal Ulu Yam. Tempat yang mengajar erti keseronokan, persahabatan, skandal & ...

17 comments:

John Iverson said...

Wah!!!! sekxi betul lah tu... hahahaha... jeles gile tgk bdn masing2 tough... hahaha... tp bro, jgn kuar dgn lelaki sgt... nnt kene cop GAY... trust me... hahahaha... nice post...

Bernard's tHe FreE tHinkeR said...

jejaka putrajaya...tolong kenal kan...

Oasis said...

John...
Adoi ssh la cam tue. Tak kan nak kawan ngan pompuan jer. Hehe

Bernd...
Ko dah kenal la...amboi, buat2 tak knal plak

an Azita said...

jum kawen ngan aku.aku pun x sabar nak tgk aku kawen...hahahahah.cun kete wadi..!!

[ske] [tdo] [siang] said...

fuh

sedap nye body ini bro

hak3

Bernard's tHe FreE tHinkeR said...

yang sorang tu tak kenal la....oo ko sorok dari aku ek..makan sorang2 siottt...

Oasis said...

an Azita...
Haha...jom ar kawen. Klu umur 30 ko tak jumpa calon, call aku. Kita kawen senang citer

Bernd...
Itu gambar CD ngan Nizam la...Xkan tak knl kut

Pengir@n Kudos said...

ooo wadi... bahagia sekarang... muahaha

cAndLe iN tHe wiNd.. said...

knal kn kt leesa jgak la..hehehehe..
btw, sexy lor pix.. =p

nurul said...

wee...best tol..
nk join gak mandi manda seksi seksa..
woo...

Anggerik Hutan said...

hahaha wadi abg2 tu seksi..org lain nak kenal, aku pun sibuk nak kenal juga la...kui3x..
kim slm kat abg2 seksi tu yerk:D

Oasis said...

Hahaha...

korang ni mmg suka yg sexy2 ek?

Violet said...

Like the caption yg pilih pasangan tu...
huhuhu...
cool...
*wink*

orangorang said...

wah...sexy ke seksa ni???

eh, ada perjanjian antara wadi dgn ezit la.

btl2 xsabar mahu lihat korang kahwin ni. jgn xjemput tau nnt. mmg i kecik ati.

Wawa said...

Oasis...wawa compuse la ada satu gmabar mamat tuh. Dia wat aksi ape sbnrnya??? Sambil pegang kayu pancing ke??? Hahahaha...

Oasis said...

Wawa...

haha...abaikan jer gmbr tue. Byk maksud kut..pandai2 la terjemahkannya...tapi lawak jer tue, secara kbetulan.

Beauty Touch said...

hey kita punya kereta yang sama =)