Nuffnang Ads

Wednesday, May 12, 2010

Selamat Kembali


Guys...!!Rindu betul aku kat bloger2 smua. Korang smua sihat? Ok la, bln 4 hari tu genaplah usia aku 27 tahun. Dah tua rasenyer. Terima kasih la kepada kawan-kawan yang xhenti2 wish happy bday, bagi hadiah dsbnya. Selama beberapa bulan yang lepas, hidup aku penuh dengan kesibukan. Ingatkan bila dah masuk goverment, beban kurang sket, tapi rupanya2 tanggungjawab lagi berat. Anyway, nak buat macam mana kan, inilah bidang yang aku pilih.


Pada bulan ni, sekali lagi aku dapat anak sedara yang baru. Ingat tak adik aku yang baru kawin tahun lepas tu? Si Mirah ni dah berjaya melahirkan baby girl seberat 3.44 kg.


Ni la mak buyung yg tgh tunggu untuk bersalin


Yang lain semua tak sabar nak tunggu new born baby kat hospital

Yae...ni dia koleksi anak sedara yang terbaru. Hehe..

Ni dia, Nur Sofea Auni bt Shaharudin. Gambar ni dah masuk hari kedua...


Tapi yang best nye baby ni, dia asyik tido jer...hehe


Ok, cukup untuk hari ni. Lain kali aku akan cuba uploadkan semua aktiviti yg lepas2, yg masih belum dipaparkan lg. Jumpa lagi!


6 comments:

suamihanyisterizuki said...

waaa. lama gilosss tak hapdet...

jgn lopa hapdet gambau banyak2 yer...

♥ Vee Violet ♥ said...

welocome back!!!!
=D

Gurlish said...

Comelnya baby tuh....!!!!

Oasis said...

Hunny: lama sgt ke? tak de la smpi setahun kan..

Vee: thank u Vee

Gurlish : mcm pak cik dia kan...

orangorang said...

wah....sangat comel baby tu. rasa mcm nk cium2 je.

Oasis said...

Jgn lupa cium pakciknya skali yer orang2.