Nuffnang Ads

Saturday, April 18, 2009

Fotoshoot@Malacca

Hari tu aku janji nak masukkan lagi beberapa keping gambar semasa di Melaka kan. So ni la antaranya. Sebenarnya shoot ni diambil secara tak sengaja. Berlatar belakang kan Melaka, gambar ni nampak lebih klasik sedikit. Harap2 xder la komen dari segi kualiti gambar sebab kitaorang memang bukan dari golongan photografer yg professional...
























14 comments:

cik murni izar said...

huhu~cun2! memang classic seclassic wan maimunah. ahahah`

[ske] [tdo] [siang] said...

asalkan classic kan bro

bagos bagos

sangat chantek gamba² tersebot

Oasis said...

cik murni izar...
Hahaha. Tak sangka lak yg wan maimunah tu dikategorikan sebagai klasik. Hehe

ske tdo siang...
Thanks...public pic bro tu pun klasik gak tue...

John Iverson said...

Wah... mcm dalam zaman P. Ramlee...
Mana Saloma nye? hehe

Vee Violet said...

waaaaa... nice photo you have there...
=)
good mooorning!!!
=)

Oasis said...

John...
Masa ni P.Ramlee tak knl Saloma lagi kut....

Vee Violet...
Morning. Thanks.....

Anak Pendang Sekeluarga said...

salm..nie gambar 60-ann ke, ,,atu saja di buek2 60-ann..ha3

nurul said...

waa..... mmg classic la gamba.... pandai korang amik gamba.... bagus2....

Beauty Touch said...

sangat chantek!

Wawa said...

Rajin ek Oasis gi berjalan-jalan. Huhuhuhu...Best best best.

Oasis said...

Anak Pendang Sekeluarga...
Saje2 jer. Klu la btul di zmn 60an, maknanya umur saya skrg dah tua sagt la.

nurul...
thanks..kebetulan je

Beauty Touch...
Kih2

Wawa...
Time free jer blh gi jln2

nurul said...

cantik gambar2 tu..
ala2 zman jepun dolu2..

ViLdA FiDa said...

nice shoot....guna DSLR mmg gambo tantekkk

Oasis said...

nurul...
Tapi askar jepun tak der...

Vilda Fida...
tak guna DSLR pun...guna digital compact jer...