Nuffnang Ads

Tuesday, July 26, 2011

No More Cherry Card!

photo

Hello kawan2 semua. Sorry ni entry paling ringkas dari oasis. Nampak pic kat atas tu? Ada yang iri hati ke? hahahaha. Hari tu Maybank ada buat fair di Mid Valley. So sempat la oasis singgah kejap sambil shopping2 sket. Kira oasis antara batch yang terawal tukar cherry card ni. Kalau ada yg teringin nak tukar, tunggu tahun depan la nampaknya.

Seronok juga bila ada pic sendiri kat debit card ni. Nak guna pun seronok. Setiap kali nak bayar kat kaunter, confirm jurujual tu hairan. Hehehe (gelak bangga). Selain dari gambar sendiri ada juga pemegang kad yang letak gambar family, lady gaga, teddy bear, tali rafia, kalendar dan sebagainya. Kalau dah namanya manusia, perangai memang pelik-pelik. Haha. Ok lah, bye2.

30 comments:

Mila Ahmad said...

bestlah de gambar sendiri hehe..

marina anakcikbob said...

besnyeee.. kwn aku kata, T&G pon da boleh buat gambar sendiri.. huhu..

afiqazizan said...

best tu ade gambar sendiri.

ADfeez said...

oh smlm ada gak mmber ckp... jeles giler sbb x g fair tu.. nk buat kredit card.. sekali sign up dpt 2.. ekekeke ;P

NM02 said...

camner nak buat ni laling? glakmer la puloksss

Oasis said...

Mila;
best...mmg best. hehehehe

Oasis said...

marina:
T & Go tu tak sure.. tapi kad tu jarang2 je kita guna. dan jarang je org blh tgk kecuali kita tunjuk. kalau debit card ni, spjg ms kita guna kan..hehe

Oasis said...

afiq;
malu pun ada gak.

Oasis said...

ADfeez:
Kena tunggu lama sket la br blh buat kat branch. Kalau credit card tak boleh letak gambar kita lagi.

Oasis said...

NM02;
laling kena tunggu bila maybank akan war warkan kat branch2 yg berdekatan. Huhuhu

Pojiepooh Abdullah said...

ok i jeles nak jugak!

NICK IRFAN said...

wah! kalau kad ko hilang snang la org nak bagi sbb ada gambar sah org xleh curi pnya.. hehe

Lurve Nieza said...

bestnyeee abg wadiiii!

combi said...

glamersss gtuuuuu..hehe

Anati Soki said...

wa!!! nk jugak kad cmni!!!! nk nk nk!!!!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Haha... kalau hilang senang nak kesan tuan kad nih kan!

Edy Ramanov said...

edy dah follow kat sini. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq

CikBulat said...

perghhhh!! ingatkan pshop tadi, ini takleh jadi. #jelly T_______T #pengaruhtwitter

angloko said...

Hebatnya ada photo sendiri kat kad.. best3...;p

Oasis said...

Pojie
U tak boleh...

Oasis said...

Nick
Harap2 macam tu la kan

Nieza
Tak de la best sangat pun...

Oasis said...

Combi
Ye ke? Hahahaha. Jom bergambar

Anat
Buat la satu anat. Sure confident je bila shoppng nanti. Wakakaka

Oasis said...

LIBL:
Harap harap macam tu la. Dan harap2 tak hilang

Edy
Ok edy, tq. Will be follow back

Oasis said...

Cuk bulat
Tak boleh jadi? Dah jadi ni cam ne?

Oasis said...

Angloko:
Heheheheh.. Dah lama da ni... Nanti sure ramai yg buat gak

Anonymous said...

Hеllo There. Ι fοund your wеblog the use
of msn. Τhіs is a геally smartlу wгіttеn
article. I'll make sure to bookmark it and return to read extra of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

Here is my blog post; skin lightening surgery

ninest123 said...

ninest123 16.01
nike free, air max, louboutin, longchamp, air max, sac burberry, nike roshe run pas cher, michael kors uk, nike roshe, coach purses, replica handbags, longchamp, north face, abercrombie and fitch, vanessa bruno, sac guess, ralph lauren, true religion outlet, nike air max, north face, true religion jeans, air jordan, mulberry, air max pas cher, oakley pas cher, vans pas cher, nike trainers, new balance pas cher, michael kors, nike air force, nike tn, ray ban pas cher, sac longchamp pas cher, nike blazer, michael kors pas cher, timberland, nike huaraches, hollister, hogan outlet, polo ralph lauren, polo lacoste, coach outlet store online, ray ban sunglasses, sac hermes, hollister, lululemon outlet online, nike free pas cher, true religion jeans, true religion outlet, converse pas cher, michael kors outlet

ninest123 said...

oakley sunglasses cheap, burberry outlet, nike shoes, oakley sunglasses, prada handbags, air max, ugg outlet, louboutin, tiffany and co, ray ban sunglasses, longchamp outlet, replica watches, tiffany and co, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton handbags, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet stores, michael kors outlet, ugg boots clearance, ray ban sunglasses, michael kors outlet, uggs outlet, louboutin shoes, christian louboutin, air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren, michael kors outlet online sale, tory burch outlet, oakley sunglasses, louis vuitton, cheap uggs, prada outlet, nike free, longchamp handbags, michael kors outlet, rolex watches, chanel handbags, uggs, ray ban sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, jordan shoes, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp handbags, cheap oakley sunglasses

ninest123 said...

air max, iphone 6 plus cases, asics running shoes, ipad cases, vans, lululemon outlet, jimmy choo outlet, herve leger, beats by dre, insanity workout, north face outlet, oakley, instyler, air max, s6 case, ray ban, birkin bag, timberland boots, valentino shoes, soccer shoes, vans shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, nfl jerseys, north face jackets, baseball bats, wedding dresses, soccer jerseys, reebok outlet, ralph lauren, gucci, iphone 6s cases, mcm handbags, abercrombie, chi flat iron, iphone 5s cases, babyliss pro, mac cosmetics, celine handbags, hollister clothing store, converse, p90x, mont blanc, nike roshe run, new balance shoes, iphone 6s plus cases, abercrombie and fitch, iphone cases, ferragamo shoes, iphone 6 cases, louboutin, ghd

ninest123 said...

supra shoes, moncler, barbour, ugg, sac louis vuitton, moncler, converse shoes, canada goose, swarovski, wedding dresses, toms shoes, juicy couture, pandora charms, marc jacobs, juicy couture outlet, canada goose, louis vuitton uk, louis vuitton, thomas sabo, canada goose, karen millen, moncler, ugg boots, ugg, moncler, ugg pas cher, ugg, canada goose jackets, louis vuitton, pandora charms, barbour, moncler, sac louis vuitton, coach outlet store online, canada goose outlet, moncler, swarovski crystal, hollister, montre homme, sac lancel, moncler outlet, canada goose uk, rolex watches, moncler, pandora jewelry, doke gabbana, links of london, canada goose, pandora jewelry, canada goose
ninest123 16.01